Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl200g719kcal24g141.7g4.2g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)240g731kcal23.2g146.8g4.8g34.7g
Fariinisokeri349g1418kcal0g349g0g0g
Voi 299g2172kcal3.6g1.2g243.4g0g
Muna, annos 60g120g105kcal9.1g1g7.3g0g
Mustikka metsä- 359g158kcal1.8g23g2.2g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g10609kcal123.6g1326.2g523.8g93.2g
Valittu annoskoko1568g5305kcal61.8g663.1g261.9g46.6g
Annoskoko puolitettuna784g2652kcal30.9g331.6g131g23.3g
Arvot/100g100g338kcal3.9g42.3g16.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592