Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g311g792kcal18.3g9.9g74.2g0g
Maitorahka (Pirkka)388g256kcal46.6g15.5g1.2g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g621g2111kcal18.6g18.6g217.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton78g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Sokeri 132g536kcal0g131.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka7.8g31kcal0g7.7g0g0g
Liivate 31g108kcal26.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g7701kcal220.6g369.4g585.4g0.2g
Valittu annoskoko1568g3851kcal110.3g184.7g292.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna784g1925kcal55.2g92.4g146.4g0.1g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091