Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 386g551kcal48.3g1.2g39.6g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g878g1010kcal52.7g43.9g70.2g0g
Hunaja 35g116kcal0.2g28.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 53g176kcal0g43g0g0.7g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 158g68kcal1.2g12.2g0.4g2.5g
Manteli 14g87kcal3.4g0.9g7.6g1g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl44g154kcal6.1g24.6g3.3g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g4322kcal223.8g308.4g242.2g17.2g
Valittu annoskoko1568g2161kcal111.9g154.2g121.1g8.6g
Annoskoko puolitettuna784g1081kcal56g77.1g60.6g4.3g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902