Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita585g1871kcal58.5g380g11.7g76g
Vehnäjauho, sunnuntai380g1330kcal45.6g269.8g8g11.4g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.3g0g0.2g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 28g114kcal0g28g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 66g579kcal0g0g65.5g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 468g140kcal13.5g16.8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g8192kcal238.8g1415.8g171.4g175.2g
Valittu annoskoko1568g4096kcal119.4g707.9g85.7g87.6g
Annoskoko puolitettuna784g2048kcal59.7g354g42.9g43.8g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.1g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760