Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g728g4084kcal70.6g233g298.5g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g280g952kcal5.6g8.4g98g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g560g3360kcal117.6g38.6g308g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g16792kcal387.6g560g1409g0g
Valittu annoskoko1568g8396kcal193.8g280g704.5g0g
Annoskoko puolitettuna784g4198kcal96.9g140g352.3g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104