Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g40g140kcal0g1.2g15.1g0g
Becel juokseva, annos 10g93g614kcal0g0g68.8g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g399g1774kcal28.3g270.7g78.5g14g
Vispikerma Flora 20%332g731kcal10g16.6g66.4g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)266g149kcal22.6g13.3g0.5g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g173g966kcal14.5g95g58.7g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g100g543kcal5g58.8g31.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Sokeri 113g459kcal0g112.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g53kcal0g13.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini20g70kcal17.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g11003kcal195.2g1163.8g639.8g28g
Valittu annoskoko1568g5501kcal97.6g581.9g319.9g14g
Annoskoko puolitettuna784g2751kcal48.8g291g160g7g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963