Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu534g1602kcal21.9g21.4g160.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 401g257kcal12.8g19.3g14g0g
Katkarapu 214g146kcal30.8g0g2.3g0g
Sieni-sipulihakkelus 267g72kcal4g7.5g1.2g7.1g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 5.3g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Selleri, annos 50g134g19kcal1.3g4g0g0g
Tilli mauste6.1g1kcal0.1g0.1g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g4227kcal143.2g111g355.8g14.6g
Valittu annoskoko1568g2114kcal71.6g55.5g177.9g7.3g
Annoskoko puolitettuna784g1057kcal35.8g27.8g89g3.7g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96636