Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4464g1473kcal147.3g218.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2073g7112kcal211.2g1450.9g24.9g72.5g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g32g99kcal3.5g19.1g2.2g8.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka32g127kcal0g31.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 1052g1501kcal131.5g3.2g107.9g0g
Mustikka metsä- 1913g842kcal9.6g122.4g11.5g63.1g
Hermesetas -neste64g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu319g191kcal3.2g14.3g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22804kcal1016g3744.8g318.6g289.4g
Valittu annoskoko10000g11402kcal508g1872.4g159.3g144.7g
Annoskoko puolitettuna5000g5701kcal254g936.2g79.7g72.4g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321