Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 82g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio5.2g12kcal0.4g1.4g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g31g87kcal5.9g0g6.9g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana314g239kcal13.6g7g16.4g1.2g
Valittu annoskoko157g119kcal6.8g3.5g8.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna79g60kcal3.4g1.8g4.1g0.3g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302965