Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)81g58kcal1.3g12.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Janssonfile (Abba), annos 100g13g18kcal1.3g1.8g0.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.3g0.4g4.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g41g23kcal1.3g2.6g0.8g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana314g290kcal8.6g36g12.4g0.4g
Valittu annoskoko157g145kcal4.3g18g6.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna79g73kcal2.2g9g3.1g0.1g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.5g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113411