Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g143g150kcal11.4g20g2.9g14.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g7.5g29kcal2.5g0g2.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g452kcal27.8g40g20.6g28.6g
Valittu annoskoko158g226kcal13.9g20g10.3g14.3g
Annoskoko puolitettuna79g113kcal7g10g5.2g7.2g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308