Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 45g326kcal0.5g0.2g36.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 62g86kcal7.7g0.2g6.1g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g45g216kcal3.2g23.4g12.2g0g
Hermesetas-jauhe2.2g6.5kcal0g1.3g0g0.9g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen3.4g12kcal1.7g1.2g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g1293kcal26.2g52.6g109.8g2.8g
Valittu annoskoko158g647kcal13.1g26.3g54.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna79g323kcal6.6g13.2g27.5g0.7g
Arvot/100g100g411kcal8.3g16.7g34.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038