Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g66g361kcal0.7g0.7g39.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 44g144kcal0.9g1.3g15.3g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten39g130kcal9.3g17.7g8.3g4.3g
Canderel makeutusjauhe8.8g34kcal0.3g8.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g1338kcal22.4g55.6g126g8.6g
Valittu annoskoko158g669kcal11.2g27.8g63g4.3g
Annoskoko puolitettuna79g334kcal5.6g13.9g31.5g2.2g
Arvot/100g100g424kcal7.1g17.6g40g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655