Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 63g18kcal0.7g2.7g0.1g1.3g
Sianliha keskiarvo 47g102kcal8.6g0g7.6g0g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Paprika punainen 13g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Paprikajauhe 0.9g3kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Smetana, rasvaa n. 40 % 23g91kcal0.5g0.5g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g471kcal20.2g8.8g38.8g4.2g
Valittu annoskoko158g236kcal10.1g4.4g19.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna79g118kcal5.1g2.2g9.7g1.1g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824