Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow80g84kcal6.2g14.3g0.4g8g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]22g74kcal2.6g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g345kcal19g34g17.2g18g
Valittu annoskoko157g172kcal9.5g17g8.6g9g
Annoskoko puolitettuna79g86kcal4.8g8.5g4.3g4.5g
Arvot/100g100g110kcal6g10.8g5.5g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249503