Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 105g337kcal28.1g0g25.1g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g7.5g24kcal2.3g4.1g0.1g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g23g38kcal0.4g0.4g3.9g0.1g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Korppujauho 7.5g28kcal0.8g5.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g895kcal67g20.2g61.4g1g
Valittu annoskoko158g448kcal33.5g10.1g30.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna79g224kcal16.8g5.1g15.4g0.3g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658