Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g44g55kcal9.2g0g2g0g
Pekoni (Dulano)10g26kcal1.8g0.3g1.9g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Porkkana 11g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Palsternakka 29g19kcal0.1g3.4g0.1g1.3g
Selleri, annos 50g11g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika punainen 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g244kcal22.8g10.6g11g3.8g
Valittu annoskoko158g122kcal11.4g5.3g5.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna79g61kcal5.7g2.7g2.8g1g
Arvot/100g100g77kcal7.2g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067