Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 11g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g26g34kcal5.3g0g1.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g27g68kcal5.2g0g6g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä22g15kcal0.7g2.6g0.2g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 71g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g250kcal22.8g8.4g15.6g1.6g
Valittu annoskoko158g125kcal11.4g4.2g7.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna79g63kcal5.7g2.1g3.9g0.4g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049