Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 24g170kcal0.2g0.1g19.1g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g24g117kcal0.9g14.6g6g0g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Sokeri 25g102kcal0g25g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.6g0.4g1.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer1.8g6kcal0.4g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g1100kcal16g129.4g57g2.4g
Valittu annoskoko158g550kcal8g64.7g28.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna79g275kcal4g32.4g14.3g0.6g
Arvot/100g100g349kcal5.1g41.1g18.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278594