Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali40g8.4kcal0.5g1.4g0.1g0.8g
Porkkana 7.7g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g31g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g4.7g16kcal0.3g3.6g0.1g0.1g
Siirappi 1.9g5.7kcal0g1.4g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 25g57kcal4.8g0g4.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g31g10kcal1g1.5g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g233kcal15.6g18g10.8g2.4g
Valittu annoskoko158g116kcal7.8g9g5.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna79g58kcal3.9g4.5g2.7g0.6g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727