Gluteeniton mustikkamuffinssi

Sekoita munat ja sokeri, ei tarvi vatkata.

Lisää sula voi ja maito.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne ja mustikat taikinaan.

Sekoita mahdollisimman vähän.

Annostele muffinssivuokiin (iso ruokalusikallinen per vuoka).

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mami32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.8g0g0g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 22g16kcal0.7g1.1g1g0g
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen22g160kcal0.2g0.2g17.8g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g33g114kcal1.1g26.3g0.3g1g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g33g11kcal0.2g2.1g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g847kcal10.8g102.2g43.8g4.2g
Valittu annoskoko158g424kcal5.4g51.1g21.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna79g212kcal2.7g25.6g11g1.1g
Arvot/100g100g269kcal3.4g32.4g13.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405171