Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 75g44kcal7.3g2.2g0.3g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai19g68kcal2.3g13.7g0.4g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 49g70kcal6.1g0.1g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g479kcal31.4g60.2g11.4g1.2g
Valittu annoskoko158g240kcal15.7g30.1g5.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna79g120kcal7.9g15.1g2.9g0.3g
Arvot/100g100g152kcal10g19.1g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104