Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g6.9g24kcal1.4g0g1.9g0g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g37g41kcal8.6g0g0.6g0g
Punajuuri 14g5.2kcal0.1g0.9g0g0.3g
Paprika punainen 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Parsakaali brokkoli 15g5.4kcal0.7g0.3g0g0.4g
Katkarapu 19g13kcal2.7g0g0.2g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.7g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka13g44kcal0.9g9.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g287kcal29.2g23.6g7g2g
Valittu annoskoko157g144kcal14.6g11.8g3.5g1g
Annoskoko puolitettuna79g72kcal7.3g5.9g1.8g0.5g
Arvot/100g100g91kcal9.3g7.5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790