Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 49g178kcal4g38.9g0.3g0.8g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 49g82kcal13.7g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Voi, normaalisuolainen (Valio)1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Valkoviini kuiva 14g10kcal0g0.1g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g5.6g22kcal1.9g0g1.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.1g5.5kcal0.3g0.3g0.4g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g18g22kcal0.5g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g694kcal41.2g89.2g15.8g2.2g
Valittu annoskoko158g347kcal20.6g44.6g7.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna79g173kcal10.3g22.3g4g0.6g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680