Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 45g317kcal0.3g0g35.7g0g
Neilikka, annos 4g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 38g128kcal0g31.1g0g0.5g
Sokeri 39g156kcal0g38.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Leivinjauhe 1.8g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g1322kcal8.4g147g77.8g1.6g
Valittu annoskoko158g661kcal4.2g73.5g38.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna79g330kcal2.1g36.8g19.5g0.4g
Arvot/100g100g420kcal2.7g46.7g24.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094