Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Pekoni rasvainen 13g49kcal1.6g0g4.9g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton41g90kcal4.6g1g7.8g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 79g43kcal1.3g10.3g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g378kcal15.6g25g25.6g2.2g
Valittu annoskoko158g189kcal7.8g12.5g12.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna79g95kcal3.9g6.3g6.4g0.6g
Arvot/100g100g120kcal5g7.9g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218