Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka38g143kcal8.6g0g11.2g0g
Cashewpähkinä 15g86kcal3g2.8g7g0.5g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 38g28kcal0.3g5.8g0.1g0.4g
Fariinisokeri7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos7.5g54kcal0g0g6g0g
Päärynä kuorittu 38g16kcal0.1g3g0g1.5g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka15g1.5kcal0.2g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g717kcal24.4g38.4g48.6g5.2g
Valittu annoskoko158g359kcal12.2g19.2g24.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna79g179kcal6.1g9.6g12.2g1.3g
Arvot/100g100g228kcal7.7g12.2g15.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597