Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)13g6.9kcal2.4g0.5g0.5g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 13g37kcal2.2g0.1g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g135kcal10.4g9.4g8g3.6g
Valittu annoskoko158g67kcal5.2g4.7g4g1.8g
Annoskoko puolitettuna79g34kcal2.6g2.4g2g0.9g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316536