JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kani 94g153kcal19.8g0g8.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g6.3g1.3kcal0g0.4g0g0g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g1.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g8.7g2.6kcal0g0g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g391kcal40.6g3.8g23.2g1g
Valittu annoskoko158g196kcal20.3g1.9g11.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna79g98kcal10.2g1g5.8g0.3g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386