Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)55g16kcal0.5g3.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Vesi77g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light11g20kcal0.9g0.4g1.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.1g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.3g18kcal0.5g3.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana316g147kcal4.4g15.8g7g1.6g
Valittu annoskoko158g73kcal2.2g7.9g3.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna79g37kcal1.1g4g1.8g0.4g
Arvot/100g100g47kcal1.4g5g2.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323