Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras37g117kcal5g21.2g1.2g3g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)23g26kcal5.8g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.2kcal0g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 2.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g37g22kcal0.7g3.1g0.7g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)37g22kcal0.4g1.6g1.5g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 1.8g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana316g403kcal24.8g57g7.4g6.8g
Valittu annoskoko158g201kcal12.4g28.5g3.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna79g101kcal6.2g14.3g1.9g1.7g
Arvot/100g100g128kcal7.9g18g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84964