Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 110g361kcal11.6g66.8g2.4g10.9g
Vehnäjauho, sunnuntai325g1138kcal39g230.8g6.8g9.8g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)200g740kcal28g110g16g22g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g480g403kcal5.3g87.8g1.9g8.6g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g200g1480kcal0g0g164g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3140g9693kcal169.8g1345.6g382.2g102.8g
Valittu annoskoko1570g4847kcal84.9g672.8g191.1g51.4g
Annoskoko puolitettuna785g2423kcal42.5g336.4g95.6g25.7g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099