Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 488g370kcal9.1g75.2g1g4.9g
Tomaatti 161g37kcal0.9g5.6g0.5g2.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g62g100kcal5g2.5g8.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g248g136kcal7.7g15.8g5g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa323g420kcal58.1g4.2g17.7g0g
Oliiviöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 7.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3141g2496kcal163.6g213.8g102.6g17g
Valittu annoskoko1571g1248kcal81.8g106.9g51.3g8.5g
Annoskoko puolitettuna785g624kcal40.9g53.5g25.7g4.3g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123634