Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g90g54kcal1.4g11.7g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Kukkakaali 200g48kcal3.6g4.4g0.6g4.6g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g3.3g5.4kcal0.6g0.7g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g17kcal1.6g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3142g365kcal20g57.8g2.4g21g
Valittu annoskoko1571g182kcal10g28.9g1.2g10.5g
Annoskoko puolitettuna785g91kcal5g14.5g0.6g5.3g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86985