Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g10g27kcal1.4g0.3g2.2g0g
Jasmiiniriisi, pirkka88g307kcal6.1g70.1g0.7g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)263g544kcal39.4g5.5g39.9g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g4.4g1.3kcal0g0.5g0g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)8.8g6.1kcal0.1g0.8g0.3g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)158g126kcal26.2g0g1.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g158g32kcal0.9g6g0.5g2.2g
Tilli mauste4.4g0.7kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3143g2088kcal148.4g166.4g90.4g4.6g
Valittu annoskoko1572g1044kcal74.2g83.2g45.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna786g522kcal37.1g41.6g22.6g1.2g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253