Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g438g263kcal6.6g56.9g0.4g3.9g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)350g560kcal66.5g0g31.5g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.6g6kcal0.3g1g0.1g0g
Sinappi 13g17kcal0.6g1.9g0.8g0.2g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g263g89kcal0.5g18.6g0.8g4.7g
Hunaja 18g58kcal0.1g14.1g0g0g
Persilja88g11kcal1.2g1g0.2g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3143g2071kcal152.8g191.2g72.4g33g
Valittu annoskoko1572g1036kcal76.4g95.6g36.2g16.5g
Annoskoko puolitettuna786g518kcal38.2g47.8g18.1g8.3g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129