Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g240g1440kcal50.4g15.8g129.6g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl600g2040kcal12g18g210g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g3g11kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3144g9736kcal291.2g77.6g912g0g
Valittu annoskoko1572g4868kcal145.6g38.8g456g0g
Annoskoko puolitettuna786g2434kcal72.8g19.4g228g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903