Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.2g19.5g0.1g1.3g
Porkkana 120g39kcal0.7g6.7g0.2g3.1g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Tomaattimurska (Euro shopper)240g72kcal2.4g9.6g1g0.5g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 120g266kcal21g0g20.4g0g
Basilika, tuore3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3144g954kcal53.6g75.2g43.6g11.2g
Valittu annoskoko1572g477kcal26.8g37.6g21.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna786g239kcal13.4g18.8g10.9g2.8g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954