Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g1469g1983kcal249.7g30.8g99.9g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g33g127kcal7.9g0g10.9g0g
Rypsiöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Mineraalisuola keskiarvo 21g0.3kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g7.5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3144g4962kcal515.4g61.6g305.8g0g
Valittu annoskoko1572g2481kcal257.7g30.8g152.9g0g
Annoskoko puolitettuna786g1240kcal128.9g15.4g76.5g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422679