Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 713g206kcal7.1g32.8g2.1g12.8g
Lapinliha,poronkäristys 750g1908g2634kcal400.8g19.1g114.5g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow1018g814kcal42.7g132.3g9.2g31.6g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1272g3181kcal241.7g0.4g279.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 5089g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13668kcal1384.6g369.2g811.4g88.8g
Valittu annoskoko10000g6834kcal692.3g184.6g405.7g44.4g
Annoskoko puolitettuna5000g3417kcal346.2g92.3g202.9g22.2g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710