Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Kukkakaali 280g67kcal5.1g6.2g0.8g6.4g
Pinaatti 87g12kcal1.4g0.3g0.3g1.1g
Paprika keskiarvo 70g20kcal0.7g3g0.3g1.3g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)105g12kcal1.2g1.2g0.2g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g140g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g280g57kcal1.7g10.6g0.8g3.9g
Vesi, vesijohtovesi 560g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.6g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Persilja 2.8g0.8kcal0g0g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3150g449kcal23.6g64.8g5.6g36.2g
Valittu annoskoko1575g225kcal11.8g32.4g2.8g18.1g
Annoskoko puolitettuna788g112kcal5.9g16.2g1.4g9.1g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795