Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g900g1530kcal171g0g90g0g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Torino tumma proteiinipasta plus113g383kcal25.9g59.6g4.2g6.8g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g416g96kcal5.8g14.2g1.7g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3150g4114kcal410.8g164.2g192.6g18.6g
Valittu annoskoko1575g2057kcal205.4g82.1g96.3g9.3g
Annoskoko puolitettuna788g1029kcal102.7g41.1g48.2g4.7g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426