Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)75g150kcal17.2g1.1g8.2g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%250g275kcal45g7.5g7.5g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali1125g221kcal20.2g24.7g2.2g25.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3150g1291kcal164.8g66.6g35.8g51.8g
Valittu annoskoko1575g646kcal82.4g33.3g17.9g25.9g
Annoskoko puolitettuna788g323kcal41.2g16.7g9g13g
Arvot/100g100g41kcal5.2g2.1g1.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=23837