Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Oregano, kuivattu 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Basilika, kuivattu 0.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Timjami 0.8g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g600g120kcal7.8g18g1.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g375g94kcal4.9g15.7g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g150g453kcal28.5g0.3g37.5g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g150g240kcal3.2g5.7g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3150g2303kcal93.4g100.4g166.6g6.8g
Valittu annoskoko1575g1151kcal46.7g50.2g83.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna788g576kcal23.4g25.1g41.7g1.7g
Arvot/100g100g73kcal3g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950