J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g2541g4193kcal508.3g0g254.1g0g
Makaroni ( tumma Torino )1906g6671kcal343.1g1124.5g74.3g114.4g
Kananmuna kuorineen punnittu699g881kcal76.9g2.1g62.9g0g
Milbona Maito rasvaton3812g1258kcal125.8g186.8g0g0g
Sipuli 572g173kcal7.1g27.4g1.1g9.7g
Valkosipuli 191g206kcal15.1g31.1g1.1g4g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g6.4g0.2kcal0g0g0.1g0g
Culinesse (Flora), annos 10g254g1169kcal1.3g1.3g129.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29102kcal2155.2g2746.4g1046.4g256.2g
Valittu annoskoko10000g14551kcal1077.6g1373.2g523.2g128.1g
Annoskoko puolitettuna5000g7276kcal538.8g686.6g261.6g64.1g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750