Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2703g948kcal124.9g52.7g8.1g67.6g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g1014g142kcal19.3g4.1g5.1g0g
Vesi5405g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g676g1149kcal13.5g35.8g101.4g0g
Sipuli (kuorittu)203g55kcal2.6g9.7g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g4586kcal320.6g204.6g230g142g
Valittu annoskoko10000g2293kcal160.3g102.3g115g71g
Annoskoko puolitettuna5000g1146kcal80.2g51.2g57.5g35.5g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448026