Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%240g408kcal48g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkokaali keräkaali 600g167kcal7.1g24.3g1.2g12.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)6.6g19kcal0.6g1.2g1.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.8g20kcal0.8g0.8g1.6g0.1g
Valkosipuli 4.8g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3156g1302kcal116.2g67.2g56.6g30.6g
Valittu annoskoko1578g651kcal58.1g33.6g28.3g15.3g
Annoskoko puolitettuna789g326kcal29.1g16.8g14.2g7.7g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648