Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 360g797kcal63g0g61.2g0g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 135g24kcal0.8g3.4g0.5g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.3g8.5g0.7g3.1g
Sipuli (kuorittu)153g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)450g135kcal4.5g27g0.9g4.5g
Spagetti, Barilla198g693kcal23.8g143g3g5.9g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Tomaattisalsa 27g6.8kcal0.2g1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3159g3765kcal194g386.2g160.6g35.6g
Valittu annoskoko1580g1882kcal97g193.1g80.3g17.8g
Annoskoko puolitettuna790g941kcal48.5g96.6g40.2g8.9g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81704