Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3546g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 236g2091kcal0g0g236.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 591g1344kcal29.9g103.6g83.2g34.3g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 591g1171kcal8.2g10.6g118.2g26g
Sokeri 142g576kcal0g141.7g0g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g130g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3901g13384kcal397.5g2730.5g46.8g136.5g
Kauralese 591g2128kcal106.4g269.5g45.5g103.4g
Vehnälese 236g539kcal31.5g36.4g10.6g88.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g42465kcal1147g6584.6g1081.4g777.8g
Valittu annoskoko10000g21233kcal573.5g3292.3g540.7g388.9g
Annoskoko puolitettuna5000g10616kcal286.8g1646.2g270.4g194.5g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369