Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)75g24kcal2.3g3.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g38g126kcal6.1g18.8g2.9g5.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 28g84kcal2.4g15.3g0.5g3.8g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 4.1g13kcal1.2g0.3g0.8g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana316g720kcal24g75.8g33.4g20.4g
Valittu annoskoko158g360kcal12g37.9g16.7g10.2g
Annoskoko puolitettuna79g180kcal6g19g8.4g5.1g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152528